درآمد
شعار رونق تولید ملّی» در سپهر اقتصاد مقاومتی، راهبرد و فراتی است که در پهنهی مفهومی خود، از سویی با شعارهای سالهای گذشتهی نظام اسلامی ــ نظیر جهاد اقتصادی، حمایت از کالای ایرانی، اصلاح الگوی مصرف، همّت مضاعف و کار مضاعف، نوآوری و شکوفایی، نهضت خدمترسانی به مردم، رفتار علوی، صرفهجویی، پرهیز از اسراف، انضباط اقتصادی و مالی، وجدان کاری و انضباط اجتماعی و . ــ مرتبط است و از سوی دیگر، این راهبرد (و فرات) متناظر با روح کلّی و تهای کلان و شاخصهای اسناد بالادستی ابلاغی از سوی رهبر معظّم انقلاب و نظام اسلامی متناظر است؛ به دیگرِ سخن:
این شعارهای سال، حلقههایی بود برای ایجاد یک منظومهی کامل در زمینهی مسائل اقتصاد.»[۱]
در سه دههی گذشته، در پی اعلام راهبردها و شعارهای سالانه، سعی بر این بوده است که حرکت نظام اسلامی بر مدار اصلی و متناظر با مأموریتها و اهداف نظام انقلابی تسریع یابد. در این مهم، بویژه تجربهی دههی پیشرفت و عدالت[۲] (۹۷ – ۱۳۸۸)، گذشتهای است که چراغ راه آیندهی ماست.
در اندیشهی رهبر انقلاب و در نظریّهی اقتصاد مقاومتی رونق تولید ملّی» به عنوان رکنِ اساسی اقتصاد مقاومتی همواره مطرح بوده است و تولید ملّی با انگارههایی از قبیل تولید به مثابهی جهاد»، تولید بهمثابهی حسنه» و تولید بهمثابهی نیاز اساسی و عامل حفظ و امتداد نظام اسلامی» مورد تأکید بوده است.
نظامهای حامی رونق تولید در نظریه اقتصاد مقاومتی
نظام ,اقتصاد ,تولید ,تولید ,شعارهای ,متناظر ,است که ,بوده است ,اقتصاد مقاومتی ,متناظر با ,انقلاب و ,رونق تولید ملّی»
درباره این سایت